Migration Phase 2 - FAQ ongoing

Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to Sign Up today.
Sign up

Willthiswork

I'd rather have 4 quarters than 100 pennies.
Aug 7, 2015
23,010
38,338
Wait.. now it is. I had accidentally tapped the gear somewhere along the line and it was no longer working. Just clicked off of it and giphy works again. So that's fun.
 

Splinty

Shake 'em off
Admin
Dec 31, 2014
35,469
72,429
Wait.. now it is. I had accidentally tapped the gear somewhere along the line and it was no longer working. Just clicked off of it and giphy works again. So that's fun.

I came to ask if that gear is yellow? There's few scenarios where I might need to have that gear used so I haven't disabled it but I kind of thought about doing so
 

Willthiswork

I'd rather have 4 quarters than 100 pennies.
Aug 7, 2015
23,010
38,338
I came to ask if that gear is yellow? There's few scenarios where I might need to have that gear used so I haven't disabled it but I kind of thought about doing so
Could you move it so that it's beside of something that's probably less used? May eliminate the need to disable it and still keep morons like me from hitting it inadvertantly and not realizing it.
 

Splinty

Shake 'em off
Admin
Dec 31, 2014
35,469
72,429
Could you move it so that it's beside of something that's probably less used? May eliminate the need to disable it and still keep morons like me from hitting it inadvertantly and not realizing it.
yep. I've been considering doing just that. That's part of the reason I have a vertical separator and why the giphy is on the very end to try to avoid difficulty.
 

Splinty

Shake 'em off
Admin
Dec 31, 2014
35,469
72,429
Splinty @Splinty When people post videos from Reddit, they seem to autoplay when I am on PC. It's especially annoying when people quote the video, as I then get multiple videos autoplaying out of sync with each other, creating an auditory mess. I have to then start scrolling around that page trying to find the offending videos and click on them individually to stop them, including expanding quoted posts to get to them. I'm using Chrome, not sure if that makes any difference.

Inside Job @Inside Job reported that Reddit videos often won't work for him on his combo of browser/device.
Unfortunately I have zero control of that at the moment. I'll look into options but I just embed reddit posts and reddit chooses how they are viewed. If they become too annoying too often and I can't find a variable to stop the play, I'll just disable their embed forcing a link click.
 

Banjaxo

Fight the Power
Nov 16, 2019
1,437
2,510
Unfortunately I have zero control of that at the moment. I'll look into options but I just embed reddit posts and reddit chooses how they are viewed. If they become too annoying too often and I can't find a variable to stop the play, I'll just disable their embed forcing a link click.
Thanks, your response is appreciated! :cheers:
 

Inside Job

Sapere Aude
First 100
Jan 17, 2015
45,824
50,367
The giphy button isn't working for me this week.

I can't remember if you said something about that. If you did. I'm dumb. If not. Well then I'm reporting a fresh issue. Chrome for Android.
it has such a small selection of gifs
it posts smoother and without text/code below it from that button

but I am going to giphy site and searching then copying URL to post here
posts good but code/text at bottom
I only know of two sites that you can do this with Giphy and Gfycat(or something)

Sent from my etch sketch talki 3000
 

Splinty

Shake 'em off
Admin
Dec 31, 2014
35,469
72,429
I did so, it still autoplays but not with sound, much more sociable :)

I think it's something with your reddit settings. I assume you're logged into a Reddit account. Go poke around your account and see if there's a way to turn off sound on auto load videos.

All I do is stick the video in a frame and show it. So if you're logged in your settings are applying
 

Banjaxo

Fight the Power
Nov 16, 2019
1,437
2,510
I think it's something with your reddit settings. I assume you're logged into a Reddit account. Go poke around your account and see if there's a way to turn off sound on auto load videos.

All I do is stick the video in a frame and show it. So if you're logged in your settings are applying
Aha! Just checked, I had autoplay enabled on Reddit, I wasn't logged in though, hadn't been on there in over a month. Let me refresh and see what's what.
 

Inside Job

Sapere Aude
First 100
Jan 17, 2015
45,824
50,367
I think it's something with your reddit settings. I assume you're logged into a Reddit account. Go poke around your account and see if there's a way to turn off sound on auto load videos.

All I do is stick the video in a frame and show it. So if you're logged in your settings are applying
I never log into reddit and when I posted it just autoplays video/no audio
View: https://www.reddit.com/r/DenverBroncos/comments/ehd8dc/highlight_lock_dancing_and_rapping_on_the_sideline/

View: https://twitter.com/bubbagumpino/status/1211511050983501824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1211511050983501824&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fehhmc9%3Fresponsive%3Dtrue%26is_nightmode%3Dfalse
 

Banjaxo

Fight the Power
Nov 16, 2019
1,437
2,510
Splinty @Splinty I changed settings on Reddit to not autoplay media, closed & re-opened Chrome, came back here and that shitty TikTok video autoplayed with sound again!